Friday, 5 October 2012

COLLAGEN POWDER

OKTOBER 2013 SUPER JIMAT COLLAGEN POWDER


Saya ada 5 box KOLAGEN OFFER-sapa cepat dia dapat!!!!



Setiap pembelian 3 Kotak Collagen FREE membership
FREE GIFT daripada saya

GRAB IT NOW!!!!!!












DECEMBER SALE COLLAGEN POWDER

Sempena bulan Desember Shaklee promosi is Collagen powder, lepas ni bersilau-silau la kulit masing-masing, mau dak collagen promosi giler save....

saya sendiri pun tak pernah cuba collagen powder, tapi sempena promosi ni saya mesti grab. Best sangat .



TESTIMONI PENGGUNA SHAKLEE COLLAGEN POWDER SELAMA 8 MINGGU

tARRAAA inilah hasilnya.




TESTIMONI PENGGUNA SELEPAS HABIS 1 KOTAK


Ha ni bukti yer, jangan kata nanti cik kiah ni pandai claim jer tak der bukti.. Apa macam cantik tak kulit kawan kita ni, ni bukan cerita magic yer, ni cerita betul dengan shaklee collagen powder.
tu kat tepi tu tuan badan yang bagitau bukan saya pandai-pandai tulis yer.
BEST TAKK????

NAK LAGI TAU PASAL COLLAGEN??? APA KELEBIHAN COLLAGEN??? APA MANFAAT COLLAGEN???




Kelebihan collagen ini adalah menyeluruh bukan sekadar nak kulit cantik & gebu gebas ja.


Terbukti dapat memperbaiki testur kulit wajah & menghilangkan kedutan selepas menggunakan selama 8 minggu*
♥ Meningkatkan kelembapan kulit ~ 90%

♥ Mengurangkan kekasaran & kekeringan ~ 75%

♥ Meningkatkan dalam penampilan keseluruhan ~ 71%

♥ Meningkatkan kelembutan & kelicinan ~ 69%

♥ Meningkatkan pemakaian kekal mekap ~ 60%

♥ Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti ~ 55%

♥ Meningkatkan ketebalan rambut ~ 54%

♥ Meningkatkan keserian, tona & warna kulit ~ 50%

♥ Mengurangkan garis-garis halus & kedut-kedutan

Faedah tambahan :: menyokong kesihatan sesendi dan menguatkan tulang.Membantu mengekalkan otot di dlm mata supaya lembut.




 ahahahahahh
Masih nak tangguh2 try collagen shaklee walaupun dah tau manfaat, kelebihan, dah tengok testimoni dah harga runtuh ini bulan. 
Tak kenal maka tak cinta, tak cuba maka tak tahu..
Jangan jelesss n menyesal bila tengok orang cun -melecun kulit cantik macam pergi facial tiap2 bulan.
Pendapatan yang kita dapat apa lah sangat kiranya untuk reward kepada diri, bukan kita jer happy en. suami yang dok pandang hari2 pun pasti syiok kannn...
" saper tak sayang suami kan..kan..kann???




8 PANDUAN UNTUK MEMILIH COLLAGEN

  1. Lebih baik pilih dalam bentuk makanan (or cecair) berbanding yg kolagen yg disuntik. Ini utk memastikan sintesis enzim mengoptimumkan serapan ke dlm tubuh badan
  2. Pilih size kolagen sekurang-kurangnya 1000 dalton dan ke bawah. Microfine size mmbantu penyerapan yang baik kerana size ini adalah paling optimum diserap oleh sel, maka setiap kolagen yang di ambil up to 100% diserap dan memberi efect lebih cepat.
  3. Pastikan setiap pemilihan kolagen mempunyai emolient yang unggul dan boleh mengunci kelempaban yang berpanjangan.
  4. Pastikan kolagen mempunyai antioksidaan yang tinggi untuk mengurangkan kesan pra-penuaan
  5. Pastikan supplemen itu mempunyai elemen vitamin B-Complex untuk membantu sintesis atau pembentukan kolagen dari tubuh kita sendiri
  6. Kolagen juga penting utk kekal cantik tapi pastikan ia ada kandungan glucosamine utk kesihatan sendi. (bonus point)
  7. Pastilkan setiap kolagen itu mempunyai bahan yang merangsang pembentukan asid hyaluronic yang memberi kesan kulit lebih tegang kerana ia berfungsi mengikat kolagen dengan serat yang elastin.
  8. Pastikan ia selamat dan tidak bertoxin.


sampai sini dulu, alhamdulillah selesai, nasib anak bujang & anak  dara saya tidor...zzzzz dapat la ibu dia mengadap lappy..




uuoolssss dear nak oder @ pertanyaan tentang collagen boleh hubungi saya :


Shaklee Independent distributor  : 888221
     tel. no. : 017-2908954 
 facebook : Zakiah Zakaria
emel : as_zr@hotmail.com




salam sayang

-az-