Thursday, 14 February 2013

Assalamualaikum dan selamat datang, terima kaseh kerana meluangkan masa untuk melawat blog saya, disini saya kongsikan info-info, tip-tip untuk sehat , cantik dan supplemen shaklee (natural) sentiasa berkesan, sentiasa selamat dan sentiasa green.

Sentiasa Selamat
Keselamatan adalah amat penting di Shaklee dan standard kami tiada bandinganya. Kami menjalankan sebanyak lebih daripada 350 ujian pada setiap ramuan baru untuk bahan pencemaran berbahaya, dan kami menjalankan lebih daripada 80,000 ujian kualiti setahun bagi memastikan ketulenan sebenar dan kebolehan potensi.

Sentiasa Berkesan
Kami bertanggungjawab dalam memberikan produk yang berkesan. Ia terbukti berkesan daripada pemilihan bahan-bahan semulajadi yang paling halus dan tulen sehinggalah bukti kajian sains dan makmal yang terdapat di dalam 90 bahan kajian penerbitan. Kajian yang dijalankan pada tahun 2007 menunjukan bahawa mereka yang mengambil supplimen Shaklee selama lebih daripada 20tahun mempunyai kesihatan yang lebih baik berbanding mereka yang mengambil supplemen lain atau pun mereka yang tidak mengambil supplemen langsung.

Bukan itu sahaja, malah bukti terbesar yang lebih lagi datangnya daripada penjelajah bertaraf dunia, atlet yang telah diberi dengan supplemen Shaklee yang telah memenangi lebih daripada 100 medal emas, perak dan gangsa, dan juga berjuta-juta insan sama seperti anda yang telah hidup lebih sihat dan lebih produktif dengan kehadiran Shaklee.

Sentiasa Mesra ALam
Selama lebih daripada 50 tahun kami telah menjadi peneraju dalam pergerakan alam sekitar, daripda mencipta satu daripada pencuci biorosot pertama dalam tahun 1960 sehinggalah menjadi syarikat pertama di di dunia yang diiktiraf sebagai Climate Neutral bagi mengimbangi pengeluaran gas rumah hijau kami. kami bertanggungjawab dalam mencipta produk yang benar-benar selamat untuk anda, rumah anda juga bumi.

Sebarang konsultasi @ pesanan boleh hubungi saya

Facebook Zakiah Zakaria |contact@whatsapp 0172908954 | emel as_zr@hotmail.com