Monday, 20 May 2013

Hanya untuk lelaki

Jika pada bulan Mei kita meraikan hari ibu, bulan Jun pula khusus untuk  golongan bapa
'Ayah ' insan yang luar biasa yang gigih berusaha mendidik dan membesarkan kita tanpa mengenal erti jemu, menangani pelbagai cabaran demi menjamin kesejahteraan keluarga.

Lagak seorang ayah yang sentiasa cool, jarang menunjukan keresahan yang bermain di kotak fikiran, malah kerap kali sikap tegas, garang dan mendidik anak-anak serta gigih memberi yang terbaik untuk orang yang dikasihi, membuatkan mereka kurang memberi tumpuan kepada kesihatan diri

Namun sebagai ketua keluarga yang punya tanggungjawab besar. KESIHATAN seharusnya menjadi agenda . Ini kerana segagah mana pun kaum adam ini, mereka tidak lepas dari masaalah kesihatan seperti :
-penyakit jantung
-penyakit kencing manis
-kegemukan
-strok dan pelbagai masaalah kesihatan yang lain.

Tidak kurang juga yang telah mengalami perubahan hormon  seawal usia 30-an dan diserang masalah seperti :
-mati pucuk
-pembesaran prostat
-letih / lesu
-kurang stamina

Dengan diet kurang sihat, pencemaran alam dan gaya hidup hari ini turut menyumbang kepada pelbagai masalah kesihatan yang baru.

jadi sempena sambutan Hari Bapa yang bakal tiba , mungkin anda sebagai anak juga para isteri di luar sana merancang untuk memberikan hadiah terbaik untuk suami dan ayah tercinta.

Zahirkan tanda kasih sayang anda pada mereka dengan anugerah kesihatan SET PRODUK UTAMA LELAKI SHAKLEE iaitu :

-Omega Guard
-Vitamin E
-Zink

Men Vital Health


INFO
  • Kajian menunjukan pengambilan asid lemak omega-3 dapat meningkatkan kesihatan kardiovaskular di samping memelihara tekanan darah dan paras trigliserida yang normal selain memelihara kesihatan otak, penglihatan, dan fungsi sendi
  • VItamin E berfungsi dalam memelihara kesihatan jantung, otot dan prostat selain meningkatkan fungsi paru-paru, kolon dan sistem imun tubuh
  • Zink merupakan mineral yang penting bagi tubuh. Ia merangsang tindakan enzim (penting dalam tindak balas kimia tubuh) selain memainkan peranan penting dalam organ seks lelaki.

Kalau pun bukan dari si isteri atau si anak, mungkin inilah masanya untuk anda kaum Adam menghadiahkan sesuatu yang berharga pada diri anda.

HAdiahkanlah diri dengan anugearah kesihatan Shaklee yang sentiasa SELAMAT, BERKESAN & MESRA ALAM.

Sememangnya usia akan terus meningkat. Tiada siapa yang mampu menyekat, yang muda pastinya akan tua, kecil akan dewasa, NAMUN, SUPPLIMEN yang baik mampu MENCEGAH penyakit seiring peningkatan usia.
LEBIH BAIK MENCEGAH daripada MENGUBATI

Semoga dengan hadiah kesihatan yang diberikan SHAKLEE ini dapat membantu WIRA kita kekal muda bertenaga menjadi  pelindung insan yang disayangi.
Saya menyediakan konsultasi & bimbingan secara berterusan agar anda mendapat maklumat yang betul dan berkesan mengenai produk

maklumat lanjut sila hubungi saya 

FB :Zakiah Zakaria | emel : as_zr@hotmail.com | tel : 017-2908954

saya sedia membantu anda mendapat kesihatan yang baik dengan harga yang anda mampu dengan produk yang terbukti selamat, berkesan dan mesra alam.