Wednesday, 2 October 2013

HIJRAH...HIJRAH

Perpindahan...

Tapau bekal...makan kat opis bahau
Alhamdulillah akhirnya setelah 7 bulan away from my Husband..only weekend husband & wife..Doa saya dan suami dimakbulkan i transfer back to Kuala Lumpur-Syukran Jazilan, harus buat kenduri kesyukuran. Insyaallah... Yang paling best anak-anak ler...tak sabar nak balik kl...

Happy sangat!!!! sedih pun ada, sampai my husband cakap 'saya sayang pejabat Bahau' sebab sampai ke hari terakhir saya still bekerja lagi sampai petang... Barang - barang kat rumah belum habis packing Ayooo!!!!!!
Adik & abam With Product Getah @ opis Bahau

Thenks to En. Mohamad belanja makan untuk the last day i'm here at Bahau.

Once sampai rumah pack all the things ..tak sempat nak duduk pun!!! fuhh penant tak yah cakap ler...

Kenapa saya tak packing awal-awal kan???
Bollywood dancer-abam!!!
Minggu last sangat sebuk..dengan abam full scholl aktiviti..abam nak perform bolywood dancing..all the best to abam...'macam mana la abang dance kan...hiihii
Abam with Uniform-



30September perkhidmatan terakhir di Bahau...Selamat tinggal all about Bahau..sesungguhnya penghijrahan ke Bahau banyak memberi pengalaman kepada saya ..apabila berjauhan daripada suami. saya lah ibu sayalah bapa, everything in my hand-semua saya handle urusan anak2, urusan rumah tangga..i will survive..ohhh noooooo. finally saya berjaya tangani all the things & yang paling best pengalaman yang saya dapat... dan kawan-kawan yang mengelilingi saya (macam banyak sangat kawan).hahhaha.

Moment abam dan kawan-kawan abam menyertai pertandingan Tabikarama daerah Jempol..opss sebelum pergi harus breakfast susu shake with meal shakes... for abam.!!!!

abam bersama kawan-kawan & cikgu Tabika Perpaduan Taman Bahau
Sebelum persembahan
Syukur Allah...

So start from Oktober i will be here in Kuala Lumpur..

so uuoollssss my dearest pelanggan Shaklee i will send a suppliment to ur door (only the nearest place jer yer......

Untuk Pelanggan di Bahau sana...i will pos ot..thenks for supports. appreaciate it.


Salam Hijrah
Ibuveronza

017-2908954