Tuesday, 26 November 2013

AYAH & VIVIX

Vivix untuk kencing manis ayah

Promosi vivix menuju 4 hari terakhir, apa yang saya buat simpan stok untuk kegunaan ayah, sebelum ini saya beli untuk ayah masa OFFER Mac 2013 Rezeki ayah tahun 2013 dua kali SHAKLEE Promosi VIVIX ,  BERBALOI-BALOI. 

Malahan bulan ini, Bukan untuk ayah sahaja, bulan ini saya beli untuk DIRI SAYA, nak belai diri dengan VIVIX, 25 tahun look YOUNGER!!!!!!!! mesti teruja nak kan.????




Nak kongsi cerita vivix, ayah adalah penghidap kencing manis, tetapi tidak suka  rawatan di klinik, sama ada kerajaan @ swasta!!!! Nak paksa ayah ke KLINIK...huuuuhhhhhh, tambah pulak nak makan PIL_PIL....lagi lah berzaman nak tunggu, Setelah disahkan mengidap DIABETIS apa rawatan yang ayah buat adalah mengamalkan rawatan secara tradisional.

Pernah dengar 'Pokok Misai Kucing'? itu salah satu, mak saya siap tanam 'pokok misai kucing' dihalaman rumah, ada lagi pokok-pokok daun herba  lain yang diamalkan oleh ayah..yang boleh mengurangkan masaalah beliau.

part yang paling best ayah akan makan herba-herba ini apabila merasakan diabetic menyerang...bab pantang larang memang ayah bedal apa sahaja!!! cuma time sakit jer baru pantang makan nasi sikit...kurangkan manis.

Semenjak Mac 2013 sehingga sekarang, 8 bulan  ayah menggunakan vivix Alhamdulillah Kesihatan ayah bertambah baik tanpa bantuan daripada ubatan yang lain, Vivix pun daripada tumbuhan semulajadi-Selamat- Berkesan.

cakap pasal 'berkesan' sekarang apabila vivix dah habis ayah akan call, 'ni vivix ayah dah habis, beli baru yea...nanti kirim dekat adik2 yang nak balik'.
Pernah saya terlambat kirim, 2-3 kali call tanyer..mana vivix ayah- hermmm sampai macam tu sekali, kalau anda apa perasaan anda? bagi saya ianya SUPERB. 

Semalam dapat call daripada ayah, tanye pasal produk SHAKLEE, bila tanya kenapa ayah? 

'ayah bagitau  kat kawan-kawan ayah hang jual SHAKLEE, depa semua cakap SHAKLEE bagus!!!!.nak tau berapa det depa nak beli???'

Hahhhhhhh!!!!!!!! Sebab kesan yang baik ayah dah menjaja SHAKLEE kepada kawan-kawan..

Insyaalah saya balik kampung nanti kita jumpa kawan ayah yer!!!!.

Cara pemgambilan vivix:

Untuk anda yang TIADA MASALAH KESIHATAN KRONIK hanya perlu sesudu teh satu hari

Untuk anda yang mengalami MASAALAH KESIHATAN KRONIK pengambilan satu sudu makan satu hari.

Tips - Jangan guna sudu logam
Sila guna sudu PLASTIK @ KAYU

sebab apa??? 
sudu logam bersifat pengalir
sudu plastik dan kayu bersifat penebat jadinya nya zat masih terkumpul sehingga kedalam mulut anda.

inilah kisah cinta ayah dan vivix masih kuat berkebun, memelihara lembu, dan hobi terbaru...kolam pancing.

harapan saya biarlah saya laburkan sedikit wang hasilnya Ayah sihat dan kuat-tak terbalas jasa mereka membesar & mendidik saya dan adik beradik sehingga sekarang.


Konsultasi terbaik hanya daripada saya ;

Shaklee Indepent Distributor | Fb : Zakiah Zakaria | Hp. 017-2908954 | Page : Sihat cergas dan cantik menawan