Sunday, 10 November 2013

GRADUATION DAY

Hari Graduasi abam
Sapa lagi yang graduate??? anak bujang ibu & baba lah...abam kepada andeq!!! 26 Oktober 2013, naseb jatuh hari sabtu..baba & ibu tak kerja..kalu idak..kena amik cuti la....kul 6.00am dah gerak dari rumah nak menuju ke Bahau...maklumlah program start jam 8.00am , cewah macam student universiti plak kan..sampai keluar negeri Graduatenya....Sebenarnya baba cakap ibu yang terlebih excited!!!!!..sebab abam ileks jeee...
of course ibu yang kena excited..sebab abam belum pandai lagi...suprise to abam apabila almost a month tak jumpa dengan kawan-kawan...suddenly pagi sabtu dapat jumpa....peluk2..borak2....




moment abam, andeq & kawan-kawan

 Actually abam tak de raptai pun...so abam kena duduk agak2 belakang supaya nanti abam follow  kawan-kawan...andeq yang dari tadi masuk dewan..mengigil...sebab tengok ramai orang...asyik nak terpeluk jer atas ibu.... tiba-tiba berlari excited peluk abam...bila ibu tunjuk abam atas stage..tengok lah tu bukan main lagi dua beradik tu... Abam lama sangat tunggu kawan2 lain nak abes sempat lagi ajak kawan-kawan main PSP
tengah tunggu turn nak naik stage


andeq
andeq si peneman abam



Sebelum balik kita snap photo untuk kenang-kenangan-sweet memori, betullah percaturan Allah itu yang terbaik, kadang-kadang saya merungut kenapa perlu saya di pindahkan jauh ke Negeri Sembilan, saya terlalu memikirkan kesukaran dan kepayahan, tetapi disabalik ujian itu tersembunyi satu rahmat...yang apabila saya fikir kembali...besar betul kuasa Allah SWT.
Alhamdulillah semua selesai, terima kasih kepada cikgu siti...diatas segala kerjasama yang diberikan dan mengajar abam selama 7bulan. abam betul-betul enjoy sekolah di Bahau.



next year anak ibu dah nak masuk 6 tahun dah...sekejapnye...rasa macam baru semalam dok kendong abam naik tangga.......dok kejar abam berlari-lari  sambil heret bantal busuk keliling airport..'time runnig fast'
-LOVE ABAM-

Ibu sayang anak-anak ibu-abam&andeq


ibuveronza-morning blues with heavy rainy