Saturday, 21 December 2013

REWARDS FAMILY with BONUS Shaklee

Seperti yang semua orang tahu14hb adalah pay day, en. rimau mengaum untuk saya dan geng Bisnes Shaklee.. Setiap kali dapat bonus perkara utama adalah rewards my small family,

haruslah kan  mereka ini alway  my side, contribute...support...me... susah senang!!!Malam 14/12/13 saya dah bagi hint, tapi kena sound pulok dengan en. suami....'ibu ni malas masak' !!!!!Aiyoooo. cancell.... 

until on weekend, saya tanye en. suami nak lunch apa kita hari ini, terus dia jawab Western...so the nearest place is Wangsa Grill By Chef Zubir... memang dah set dalam kepala nak try makan kat sini.




Terus on, dalam 5minit jer dari rumah kami dah sampai, bab tempat duduk ni anak bujang yang akan pilih...sampai jer abam nampak gambar chef zibur-terus dia cakap, ibu master chef lah...hiii-anak bujang pun kenal chef zubir.
wangsa grill

....so sesi pesanan ni...saya failed if menu tak ada gambar, ...so let en. suami yang pilih, anak-anak menu  western of coz la bolognise + hot milo.(hot milo boleh dapat 2cup)
Bolognise memang agak banyak, & rasa memang ok sebab tak rasa muak.. tapi tak abis sebab dah kenyang.

Oleh sebab pelanggan tak berapa ramai, so anak-anak saya yang sedia aktif memang berlari-lari- tak leh bawa pergi majlis-hiii..hiiii. en. suami yang memang suka snap kenangan photo anak-anak, apa lagi...memang inilah kerja dia, setiap sudut dia snap.



Berbalik pada pesanan makanan tadi, taraaaa ini lah menu yang menjadi pilihan suami saya.. rasa  tidaklah sesedap mana pun, biasa jer...tapi yang paling tidak menepati citarasa saya adalah Californian strawberi yang saya rasa macam minum air sejuk...tak ada rasa, manakala pink Guava (chilled) en. suami pulak sampai kena minta tambah Guava..  so tak tau lah nak bagi berapa bintang kan!!!!
Beef Steak 'Roulade'

New Version Marbled 'Chicken'

sedap ker tak sedap ker...tak taulah sebab kita ni bukan citarasa western kan. en. suami lah yang tukang habiskan.


Untuk santapan petang ni RM128.00- berbaloi tak berbaloi dah makan kan!!!hahahahh
Kalau tak cuba tak tahu...dah cuba sendiri tau lah kan.

Corat coret petang sabtu...
Ibuveronza Suka Shaklee.