Monday, 27 January 2014

LANGKAWI PULAU LAGENDA

Seperti yang dirancang percutian awal tahun pembuka 2014, destinasi utara Tanah air- Pulau Langkawi-
Belum fly lagi dah zzzzzz

waduh jejak jer kaki ke pulau Mahsuri -teringat zaman sekolah 96-97, pakai uniform , jety kuah, Haji Ismail Group, dataran Lang, nampak van yang ada gambar air laut-MEMORY wei.......!!!! kalau boleh reverse nak jer.....ulang tayang-best oooo zaman sekolah. Nak pulak terserempak dengan cikgu sekolah....rasa macam nak menitis ayaw mata. emo lah pula..padahal selepas sekolah dah berkali-kali menjejak kaki kesana..opsss Honey moon pun Langkawi Island yang jadi pilihan destinasi-memang Memory lah..

Anak bujang yang excited berguling atas pasir


Percutian kali ni memang tujuan nak jenjalan makan angin jer, al maklumlah bonus shaklee dah masuk...aum..aum...nak bawa bonda hirup udara pulau..Lokasi penginapan of course Tepi Laut sebab nama pun Pulau kan...Yang fomous Dekat Langkawi ialah Pantai Cenang, search punya search Malibest menjadi pilihan, buka jer pintu terus beach...sunset view lagi...memang cantik, pantai putih bersih..air bersih boleh nampak anak -anak ikan. nak joging, nak main bola nak lari-lari pun boleh..sebab beach luas sangat...sesuai untuk family...mat salleh pun banyak..hahahahaaa, if anda pencinta pantai ...'Malibest' antara yang anda boleh cuba.



nice sunset view

Adik-adik sila jeles kekandamu bawa lari bonda hirup udara pantai.. berada disamping the One i Love, Adore adalah sangat istimewa.



the one i Love 'bonda'


Shoping Pekan Kuah pilihan hati, Idaman Suri, Haji Ismail Group, Ram-janji ada fulus..semua terasa nak angkut, padahal tak der plan pun nak shopping moping nih...


Anak-anak enjoy itu adalah yang paling buat hati berbunga riang & percutian bermakna.


Shaklee make me money freedom




Nak Shaklee :
contact saya 017-2908954 | FB : Zakiah Zakaria 
cod Wangsa Maju-Setapak-Kg. Baru-Keramat.