Monday, 17 November 2014

Shaklee Di HUJUNG JARI



Sebab apa tajuk dihujung jari??? nak order klik-klik jer terus en. GDEX hantar depan pintu, mudah sangat, janji acc. bank gemok.

Balik cerita asal, nak order VIVIX untuk ayah, saya memang bekalkan Vivix untuk mak & Ayah, lebihnya kepada ayah sebab ayah ada diabetis, mak alhamdulillah sihat, tapi untuk mak saya bagi Kollagen..heee. bukan tak nak kasi yang tablet punya untuk ayah...ayah ni susah nak telan pil-pil bagai, nak pergi klinik pun liat-oppsss pecah rahsia. 

Kebiasaannya bila habis jer Vivix ayah akan call, @ time saya call saya akan tanya ada lagi tak vivix, tapi kali ni ayah & mak diam jer... Aleh-aleh adik saya bagitau ayah kena kencing manis, tak lalu makan & muka dah cengkung...melompat saya.. APA SEBAB, setiap kali saya tanya khabar ayah bersama VIVIX, ayah akan cakap positif, korek punya korek , rupanya ViVIx tu dah lama habes, tapi botol yang kosong ada dalam peti, patut ler bila saya tanya mak,  VIVIX ada lagi?
Mak pun jawab ada lagi, sampai saya pelik, ayah tak amik ke vivix lama sangat tak habes-habes...pheww...

Jadinya sepantas kilat saya order vivix untuk dihantar kepada ayah..di kampung..

Nak tau ayah saya memang tak makan apa-apa ubat doktor, hanya consume Vivix sahaja.. dan kesannya ayah aktif berkebun, dan membuat kerja kampung, Kurang letih katanya dan bertenaga, sebab tu saya percaya kan Vivix untuk kesihatan ayah.


Boleh baca entry saya sebelum ini 'AYAH & VIVIX'.


SID Shaklee anda COD Area :
Wangsa Maju | Keramat | Sri Rampai | Setapak | Danau Kota | Taman Melati | Taman Melawati
POS : Seluruh Malaysia

Hubungi saya : 
017-2908954
ID : 888221