Saturday, 11 April 2015

Saba restaurant

11/4/15 hari kelahiran anak buah Nur Aulia turn to 1 years old . Sepontan punya acara angah belanja aulia makan di Saba Restaurant, lagipun abam & kakak ika dah lama tak jumpa u oollss.
Sampai dalam jam 830pm. penuh tempat duduk di level 1, we move to upstairs -alhamdulillah tak perlu tunggu, dah ready table for eight person.
Saya tak lalu lamb disebabkan baunya yang tak enak..tetapi suami & adik diorang on je.

so menu pilihan kitaorang:
-Mandi Chicken half
-Mandi lamb Large
-Chicken kebab sandwich
-kids combo meal ( nasi+nugget+fries+vegetable+milo ice)
-cream caramel for desert

Air pulak
-Hot milo
-Mineral water
-Honeydew juice
-Watermelon juice
-Mango juice
-Apple juice

service agak cepat, orang pun ramai gila..sebab sabtu malam minggu kot..semua chef kat umah malas masak kan...hiii.
Rasa memang sedap..nasi +,chicken yang lembut dan berempah ditambah kuah kari yang macam asam pedas adik bongsu saya cakap sebab kari tanpa santan manakala sambal belacan pulak tanpa belacan...kita oranf melayu mana boleh tak pedas..tak kick orang kata.
Harga pun ok...cuma geram sekarang semua kena gst,  yang memang lepas untuk lunch satu hari punya rm.
so thumbs up daripada adik-adik saya, perut kenyang diorang pun suka dengan juadah yang disediakan.
Lokasi senang sangat.
Dataran Jelatek , sebelah maya kondo ( kalu tak silap)
bertentangan Jelatek LRT Jelatek.
so kalau malas drive boleh naik train je...lepas tu cross jalan.