Tuesday, 18 August 2015

Red Velvet cheese leleh

bekas macam ni rm25.00


Nak kongsi Kek Red Velvet leleh home made ni memang sedap sangat, cheese banyak memang tak kedekut bahan, puas hati dan pasti repeat order.

Anda yang nak cuba kek red velvet cheese leleh ni boleh contact ummi di no. 012-3745842.

Chuuppp bukan saya yang buat kek ni, saya just nak share kesedapan sahaja.

Selain Red velvet cheese leleh yang menjadi kegemaran keluarga saya,  pavlova pun memang sedap dan crunchy.. tak tau la nak cakap macam mana kesedapannya, jika nak tau contact yea.

lagi satu yang best sangat home made, sure la halal kan, kalau kedai kek tu tak tau la apa kandungan dalamnya kan? dan paling best boleh delivery depan pintu kot...yang ni memang best sangat.

so korang yang nak mencuba silalah contact ummi n deal dengan beliau. 
harga memang puas hati dengan kesedapan dan servis.  Tak rugi i cakap u.