Monday, 27 February 2017

NEXUS Regency Suites HOTEL SEK. 27, SHAH ALAM

Nexus Hotel, kebetulan ada urusan kerja dekat seksyen 27 Shah Alam, nak ulang balik macam penat, so decide booking nexus Hotel kat booking.com 
bila google hotel yang paling dekat adalah NExus, Saya memang tak sempat riview  kat google tentang hotel ni, just klik2 via hp on the way the nak ke shah alam.




Masa Check in , anak-anak excited sangat sebab nampak ikan jerung kat area reception, betul ke ikan jerung ni? hahhhhaaaaah.
















Dah dapat kunci, anak perempuan saya cakap, kakak rasa hotel ni bilik dia kecik jer ibu!!!!! OMG dia punya expected tu.


Nah buka jer pintu Taraaaa OMG, besarnya bilik ni ibu, melompat anak-anak suka.




Saya bagi riview ,
Bilik memang sangat besar, nak duduk 6 orang pun boleh bawa la toto, hahah. Wifi sangat superb laju , Parking disediakan, Bilik mempunyai TV LED 40inci, Cerek, peti sejuk,  meja makan untuk 4 orang dan Ruang bekerja.





Saya pilik Bed King Size boleh tidur 4 orang.



Apa lagi melompat la anak-anak, tengok le diorang punya gaya tuh, time ni mengadap TV le kerjanya.




Amat sesuai Jika anda datang menginap disini atas urusan kerja sebab ada disediakan ruang bekerja, sangat selesa & berbaloi 
 Harga pun memang sangat Jimat, kalau tengok harga tu tak sangka sangat biliknya ohsem macam ni.









Ini pula Bilik Air, ada air panas dan sejuk, pengering rambut & toiletries serta towel.











Dia punya balcony memang luas sangat. dah macam satu bilik dia punya keluasan tuh.




Itu sahaja Riview untuk kali ini, pasal breakfast tak boleh nak bagi riview sebab saya  keluar awal dan tak sempat nak breakfast..anak -anak & bapak anak berkuak la korang kat hotel yea sampai check out.


uuoolll nak check in sini boleh booking via agoda,  booking.com

saya letak alamat & no. contact kat sini yea.
jumpa lafi next entry.

Nexus Regency Suites & Hotel

2, Jalan Perimbun 27/11, Seksyen 27,
Shah Alam - 40400,Selangor,Malaysia
reservation@bwnexus.com.my

Phone : 03-5103 2388


Nak Order SHaklee & DeXandra Perfumes

boleh WA 017-2908954**** Zakiah